Ontdek de nieuwe Vintagetrend

Zegelringen

Wie had ooit gedacht dat de cachet- of zegelringen terug hip zouden zijn? De ringen kennen immers al een ontzettend lang bestaan, en wij dachten dat onze oma’s de laatste aanhangsters waren. 🙂 Dus in het begin dat deze ringen opnieuw in de collecties verschenen, hadden we er toch onze twijfels bij dat deze trend wel zou ingeburgerd geraken. Maar oh jawel hoor. Op hele korte tijd zijn de zegelringen al razend populair. En wij zijn intussen ook weer he-le-maal fan!

Eigenlijk is het niet zo heel vreemd dat deze zegelringen opnieuw komen opdraven. De mode is enerzijds gericht op vintage, en anderzijds op simplistische mààr persoonlijke stukken. Iemand die bijvoorbeeld een moeilijke periode heeft overwonnen, zal altijd herinnerd worden aan zijn of haar kracht door een juweeltje te dragen met een bemoedigende quote. Of iemand die graag reist, kan zijn of haar avonturen elke dag met zich meedragen met behulp van juweeltjes (denk maar aan de bekende ‘Wanderlust’ exemplaren). Al hoeven we het zover niet te zoeken, bij Nanini laten we ook heel vaak naamkettinkjes of -armbandjes maken; en dat voor jong & oud. De zegelringen zijn dus eigenlijk gewoon een verlenging van deze trend. Je draagt geen ring die iedereen heeft – nee, je vertelt een persoonlijk verhaal met zo’n statement ring.

De zegelringen uit de nieuwe lijn van MiMoneda – MM Vintage – zijn extra leuk. Het merk staat al jaren bekend voor hun colliers en armbanden die je naar wens kan personaliseren met verwisselbare munten. En dus, je raadt het al: MM Vintage biedt nu ook zegelringen aan met munten die je makkelijk kan verwisselen! De dragers zijn verkrijgbaar in het goud, zilver of rosé; al dan niet met een elegant randje bezet met Swarovski-steentjes. Daarna kies je jouw muntje(s). Ga bijvoorbeeld voor een echte zegelring met een quote of tekst die bij je past; of je kan ook kiezen voor een neutrale marmerlook of een gekleurde steen. Bovendien kan je de muntjes telkens nog eens aan twee kanten dragen; als dat geen dubbele win is!

TIP: Stel ook een bijpassend kettinkje of choker samen uit de MM Vintage collectie en maak jouw look helemaal af!

Laat je inspireren door onderstaande voorbeelden, of kom gerust bij ons eens wat exemplaren passen. Altijd welkom! 😉

Fijne lentedagen,
Nanini